Ga naar hoofdinhoud

Om het beste resultaat te behalen in wegen onderhoud en herstel, zijn een aantal zeer gespecialiseerde partijen vertegenwoordigd in de commissie WOT. Samen met deze aangesloten partners zorgen wij voor een gedegen advies, schone materialen en een kwalitatieve, duurzame maar ook zeker betaalbare uitvoering van onderhoudstechnieken. We garanderen dat het wegdek op de juiste manier wordt behandeld, met een verlengde levensduur van het asfalt als primair doel.

Bekijk onderstaand de aangesloten partners en wat zij voor u kunnen betekenen.

Aannemersbedrijf Gebr. Min. B.V.

Gebroeders Min BV biedt totaaloplossingen op het gebied van bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur. De organisatie heeft korte lijnen en beschikt over uitstekende vakmensen en een groot assortiment van duurzame materialen.

Min 04
NTP

NTP is een regionale aannemer op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. In samenwerking met overheid- en bedrijfsinstellingen richt NTP leefomgevingen op veilige wijze functioneler en duurzamer in. Naast uitvoering houdt NTP zich bezig met duurzame innovaties en samenwerkingsvormen.

VD Still 0005 VD v1 00 01 24 05 Still016
Hoogmartens B.V.

Bij Hoogmartens lopen kwaliteit, flexibiliteit, service en innovatie als een rode draad door de waaier van verschillende disciplines, waarbij het verwerken van asfalt en bitumen een vooraanstaande plaats innemen. Allgrounders in infra: grondig en veelzijdig!

Hoogmartens
BAM Infra B.V.

BAM Infra is een grote partij in de infra-wereld. Duurzaamheid, social return en veiligheid zijn speerpunten van het bedrijf. BAM infra zoekt altijd de samenwerking met partijen in de markt om tot goede oplossingen te komen voor opdrachtgevers en burgers.

Baminfra asfalt a32 621 1561544474485517620
VGB Asfalt B.V.

VGB Asfalt stelt kwaliteit boven kwantiteit en is een stabiele en betrouwbare partner voor opdrachtgevers. VGB Asfalt denkt mee over de aanpak waardoor het hoogste kwaliteitsniveau behaald wordt en waarmee de klant 100% tevreden is.

VGB Asfalt werkproces Rozengracht 52 Les Adu 2018
Pavecare B.V.

Pavecare weet waar het om draait bij wegenonderhoud: hinder verminderen. Ze zijn snel ter plaatse en ook snel weer weg. Het vereenvoudigde productieproces garandeert die belofte. "Eenvoud is ons motto. Eenvoud is onze kracht!"

Pavecare
Pavement Partners B.V.

Pavement Partners is leverancier van Bitumineuze grondstoffen voor asfalt en bitumenemulsies voor oppervlakbehandeling EAB en SAMI.
Vanuit diverse productielocaties leveren ze het juiste product voor de juiste toepassing. Alles op basis van hun filosofie: 'bouwen doe je samen'.

Algemene foto 7
Esha Infra Solutions B.V.

Vanuit de productie­locatie in Groningen produceert en levert Esha Infra Solutions producten, Bitumenemulsies, SAMI lagen, LVOv, PMB en onderhoudsproducten, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen. BMi Esha werkt met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische en functionele oplossing voor infra projecten.

ND 73323 1603978811
Versluys

Versluys is toonaangevend en innoverend in de onderhoudssector. Ze streven naar een optimale samenwerking met hun partners als met hun opdrachtgevers, daarvan is WOT een goed voorbeeld. Ze zoeken naar oplossingen die het milieu het minst belasten bij het aanbrengen van onderhoudsmaatregelen.

Stoomwals Versluys Zoon
De Hoop Bouwgrondstoffen

De Hoop Bouwgrondstoffen is gespecialiseerd in grondstoffen. Binnen de bouwwereld hebben zij zich ontwikkeld tot grondstoffenspecialist. Door hun uitgebreide relatienetwerk, aandacht voor innovatieve en duurzame ontwikkelingen en zeer lange ervaring kunnen ze iedere uitdaging in bouwgrondstoffen aan!

DSC 0009 5c34ce55
Latexfalt B.V.

In een fraaie, moderne productieomgeving in Zuid-Holland werkt Latexfalt aan innovatieve en marktgerichte productiesystemen op basis van bitumen en polymeren. Latexfalt is een organisatie dat constructief en bindend werkt, zowel voor haar producten als afnemers, leveranciers, personeel en andere relaties.

19250431 1407089762670240 4345627576476544208 o
Mibau Stema Group

Mibau Stema Group zijn experts op het gebied van logistiek, verkoop en productie van grondstoffen in Noord-Europa. Zij leveren op grote schaal benodigde grondstoffen voor allerlei infrastructuur binnen Noord-Europa.

Galerie2
Graniet Import Benelux

Graniet Import Benelux is gespecialiseerd in oplossingen voor hoge kwaliteit steen voor veel toepassingen in de bouwsector. Deze partner is volledig gecertificeerd in Nederland en België. Ze hebben grote opslag- en productiecapaciteit en zijn snel inzetbaar vanuit de haven in Amsterdam.

Maxresdefault
Verhoeve & Faber

Verhoeve & Faber adviseert in duurzame, veilige en economische oplossingen voor de aanleg en vernieuwing van infrastructuur. Ook helpen zij opdrachtgevers bij de verbetering van bereikbaarheid en mobiliteit. Er wordt tevens gewerkt aan slimme, schone en sociale oplossingen voor infrastructuur en mobiliteit.

Algemene foto 12
Possehl Spezialbau

Possehl is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, vliegveldverhardingen en industriële vloeren. Vanuit het moederbedrijf in Duitsland wordt er in samenwerking met de businessunits gewerkt aan innovatieve coatings en oppervlaktebehandelingen zoals EAB –MicroAsfalt, Everphalt en Thermoflex fietspadcoatings.

Partner WOT
Rapid Asfalt

Rapid Asfalt is specialist in de toepassingen met emulsie-asfaltbeton. Al ruim 30 jaar zijn wij gericht op de verwerking van dit product op asfaltwegen. Wij onderhouden en herstellen wegen in heel Nederland.

HPIM1880