Ga naar hoofdinhoud

Om het beste resultaat te behalen in wegen onderhoud en herstel, zijn een aantal zeer gespecialiseerde partijen vertegenwoordigd in de commissie WOT. Samen met deze aangesloten partners zorgen wij voor een gedegen advies, schone materialen en een kwalitatieve, duurzame maar ook zeker betaalbare uitvoering van onderhoudstechnieken. We garanderen dat het wegdek op de juiste manier wordt behandeld, met een verlengde levensduur van het asfalt als primair doel.

Bekijk onderstaand de aangesloten partners en wat zij voor u kunnen betekenen.

Aannemersbedrijf Gebr. Min. B.V.

Gebroeders Min BV biedt totaaloplossingen op het gebied van bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur. De organisatie heeft korte lijnen en beschikt over uitstekende vakmensen en een groot assortiment van duurzame materialen.

Min 04
Hoogmartens B.V.

Bij Hoogmartens lopen kwaliteit, flexibiliteit, service en innovatie als een rode draad door de waaier van verschillende disciplines, waarbij het verwerken van asfalt en bitumen een vooraanstaande plaats innemen. Allgrounders in infra: grondig en veelzijdig!

Hoogmartens
Graniet Import Benelux

Graniet Import Benelux is gespecialiseerd in oplossingen voor hoge kwaliteit steen voor veel toepassingen in de bouwsector. Deze partner is volledig gecertificeerd in Nederland en België. Ze hebben grote opslag- en productiecapaciteit en zijn snel inzetbaar vanuit de haven in Amsterdam.

Maxresdefault
VGB Asfalt B.V.

VGB Asfalt stelt kwaliteit boven kwantiteit en is een stabiele en betrouwbare partner voor opdrachtgevers. VGB Asfalt denkt mee over de aanpak waardoor het hoogste kwaliteitsniveau behaald wordt en waarmee de klant 100% tevreden is.

VGB Asfalt werkproces Rozengracht 52 Les Adu 2018
Rapid Asfalt

Rapid Asfalt is specialist in de toepassingen met emulsie-asfaltbeton. Al ruim 30 jaar zijn wij gericht op de verwerking van dit product op asfaltwegen. Wij onderhouden en herstellen wegen in heel Nederland.

HPIM1880
Possehl Spezialbau

Possehl is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, vliegveldverhardingen en industriële vloeren. Vanuit het moederbedrijf in Duitsland wordt er in samenwerking met de businessunits gewerkt aan innovatieve coatings en oppervlaktebehandelingen zoals EAB –MicroAsfalt, Everphalt en Thermoflex fietspadcoatings.

Partner WOT
Pavement Partners B.V.

Pavement Partners is leverancier van Bitumineuze grondstoffen voor asfalt en bitumenemulsies voor oppervlakbehandeling EAB en SAMI.
Vanuit diverse productielocaties leveren ze het juiste product voor de juiste toepassing. Alles op basis van hun filosofie: 'bouwen doe je samen'.

Algemene foto 7
Esha Infra Solutions B.V.

Vanuit de productie­locatie in Groningen produceert en levert Esha Infra Solutions producten, Bitumenemulsies, SAMI lagen, LVOv, PMB en onderhoudsproducten, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen. BMi Esha werkt met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische en functionele oplossing voor infra projecten.

ND 73323 1603978811
Versluys

Versluys is toonaangevend en innoverend in de onderhoudssector. Ze streven naar een optimale samenwerking met hun partners als met hun opdrachtgevers, daarvan is WOT een goed voorbeeld. Ze zoeken naar oplossingen die het milieu het minst belasten bij het aanbrengen van onderhoudsmaatregelen.

Stoomwals Versluys Zoon
Latexfalt B.V.

In een fraaie, moderne productieomgeving in Zuid-Holland werkt Latexfalt aan innovatieve en marktgerichte productiesystemen op basis van bitumen en polymeren. Latexfalt is een organisatie dat constructief en bindend werkt, zowel voor haar producten als afnemers, leveranciers, personeel en andere relaties.

19250431 1407089762670240 4345627576476544208 o
Mibau Stema Group

Mibau Stema Group zijn experts op het gebied van logistiek, verkoop en productie van grondstoffen in Noord-Europa. Zij leveren op grote schaal benodigde grondstoffen voor allerlei infrastructuur binnen Noord-Europa.

Galerie2
AKROH

Wij verlengen de levensduur van asfaltverhardingen. Akroh slijtlagen onderscheid zich door vakmanschap en passie om onderhoud aan asfaltverhardingen optimaal uit te voeren. Tevens brengen we SAMI lagen aan in vloeistofdichte asfaltverhardingen of SAMI lagen op de betonnen dekken van kunstwerken inclusief het aanbrengen van flexigoten.

IMG 20210517 WA0014
De Hoop Bouwgrondstoffen

De Hoop Bouwgrondstoffen is onderdeel van De Hoop Terneuzen, sinds 1911 een betrouwbare schakel in de bouwwereld.

Binnen de bouwwereld hebben wij ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van grondstoffen. Door ons uitgebreide relatienetwerk, aandacht voor innovatieve en duurzame ontwikkelingen en zeer lange ervaring durven wij te zeggen dat we iedere uitdaging met betrekking tot bouwgrondstoffen aankunnen.

We beschikken over een netwerk van zand- en grindlocaties en een vloot van zandzuigers, beun-, vracht-, cement- en kraanschepen en vrachtwagens. Alle bouwgrondstoffen staan onder toezicht van ons eigen laboratorium in Terneuzen.

Vanzelfsprekend voldoen al onze grondstoffen aan de geldende milieunormen en kwaliteitseisen. Naast onze primaire grondstoffen bieden we u ook een breed pakket secundaire grondstoffen.

20200527 Anchorage 0666 JPG
Bouwstoffen Unie

Als slagvaardige, professionele producent en leverancier levert Bouwstoffen Unie zowel primaire als secundaire bouwgrondstoffen aan de wegenbouw- en betonindustrie, aan de park- en landschapinrichtersmarkt en aan sport- en recreatiemarkt.

Wij bieden een compleet en zeer omvangrijk productassortiment. Diverse soorten steenslag (split) grind en zand, in bulk en verpakt, tot en met kleurmineralen en lichtgewicht bouwstoffen.

Ons assortiment secundaire bouwgrondstoffen breidt zich steeds verder uit met betongranulaten, poederkoolvliegas, E-bodemas en slakken.

Speciaal voor wegenonderhoud en asfaltherstel leveren wij een aantal Steenslag producten. Zo is onze schoon gewassen en goed gebroken Moräne Split een zeer passend product voor toepassing in oppervlakken van wegdekken. Ook voor stofvrije Nederlandse Steenslag met een bijzonder lage MKI- score, bent u bij Bouwstoffen Unie aan het juiste adres.

Daarnaast leveren wij een breed assortiment kleurmineralen voor speciale toplagen. Met een grote keuze aan kleur en materiaal. Wij geven gerichte adviezen wat het beste past in combinatie met bitumen, emulsies, epoxy’s en/of kunstharsen voor diverse oppervlakbehandelingen. Deze kleurmineralen zijn in onze showroom in Andelst te bewonderen.

Ook kunnen wij voorraad voor u houden in onze depots, zodat wij in het slijtlagenseizoen door heel Nederland kunnen leveren.

Afstrooien 1 1920 1080
Rotim Steenbouw B.V.

Rotim Steenbouw B.V. is al meer dan 40 jaar een vooraanstaand partner op het gebied van steenslag welke zijn toepassing vindt in de wegenbouw.

Met de expertise van diverse medewerkers die veelvuldig betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen in de wegenbouwsector denken wij vooruit in de toepassing van de grondstoffen.
Waarborging van kwaliteit, milieu en functionaliteit staat hierbij voorop.

Binnen de erkenningsregeling, welke op deze site is te downloaden, brengen wij de materialen Reflexing white en Cloburn red met name naar voren.

Reflexing white is een natuurlijk wit gesteente uit Noorwegen welke veelvuldig wordt toegepast vanwege het duurzame karakter.
Denk hierbij aan het tegengaan van hittestress alsmede een betere wegdekreflectie waardoor de sociale veiligheid toeneemt.

Rotim logo payoff