Ga naar hoofdinhoud

Om het beste resultaat te behalen in wegen onderhoud en herstel, zijn een aantal zeer gespecialiseerde partijen vertegenwoordigd in de commissie WOT. Samen met deze aangesloten partners zorgen wij voor een gedegen advies, schone materialen en een kwalitatieve, duurzame maar ook zeker betaalbare uitvoering van onderhoudstechnieken. We garanderen dat het wegdek op de juiste manier wordt behandeld, met een verlengde levensduur van het asfalt als primair doel.

Bekijk onderstaand de aangesloten partners en wat zij voor u kunnen betekenen.

Aannemersbedrijf Gebr. Min. B.V.

Gebroeders Min BV biedt totaaloplossingen op het gebied van bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur. De organisatie heeft korte lijnen en beschikt over uitstekende vakmensen en een groot assortiment van duurzame materialen.

Min 04
Hoogmartens B.V.

Bij Hoogmartens lopen kwaliteit, flexibiliteit, service en innovatie als een rode draad door de waaier van verschillende disciplines, waarbij het verwerken van asfalt en bitumen een vooraanstaande plaats innemen. Allgrounders in infra: grondig en veelzijdig!

Hoogmartens
Graniet Import Benelux

Graniet Import Benelux is gespecialiseerd in oplossingen voor hoge kwaliteit steen voor veel toepassingen in de bouwsector. Deze partner is volledig gecertificeerd in Nederland en België. Ze hebben grote opslag- en productiecapaciteit en zijn snel inzetbaar vanuit de haven in Amsterdam.

Maxresdefault
VGB Asfalt B.V.

VGB Asfalt stelt kwaliteit boven kwantiteit en is een stabiele en betrouwbare partner voor opdrachtgevers. VGB Asfalt denkt mee over de aanpak waardoor het hoogste kwaliteitsniveau behaald wordt en waarmee de klant 100% tevreden is.

VGB Asfalt werkproces Rozengracht 52 Les Adu 2018
Rapid Asfalt

Rapid Asfalt is specialist in de toepassingen met emulsie-asfaltbeton. Al ruim 30 jaar zijn wij gericht op de verwerking van dit product op asfaltwegen. Wij onderhouden en herstellen wegen in heel Nederland.

HPIM1880
Possehl Spezialbau

Possehl is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, vliegveldverhardingen en industriële vloeren. Vanuit het moederbedrijf in Duitsland wordt er in samenwerking met de businessunits gewerkt aan innovatieve coatings en oppervlaktebehandelingen zoals EAB –MicroAsfalt, Everphalt en Thermoflex fietspadcoatings.

Partner WOT
Pavement Partners B.V.

Pavement Partners is leverancier van Bitumineuze grondstoffen voor asfalt en bitumenemulsies voor oppervlakbehandeling EAB en SAMI.
Vanuit diverse productielocaties leveren ze het juiste product voor de juiste toepassing. Alles op basis van hun filosofie: 'bouwen doe je samen'.

Algemene foto 7
Esha Infra Solutions B.V.

Vanuit de productie­locatie in Groningen produceert en levert Esha Infra Solutions producten, Bitumenemulsies, SAMI lagen, LVOv, PMB en onderhoudsproducten, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen. BMi Esha werkt met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische en functionele oplossing voor infra projecten.

ND 73323 1603978811
Versluys

Versluys is toonaangevend en innoverend in de onderhoudssector. Ze streven naar een optimale samenwerking met hun partners als met hun opdrachtgevers, daarvan is WOT een goed voorbeeld. Ze zoeken naar oplossingen die het milieu het minst belasten bij het aanbrengen van onderhoudsmaatregelen.

Stoomwals Versluys Zoon
Latexfalt B.V.

In een fraaie, moderne productieomgeving in Zuid-Holland werkt Latexfalt aan innovatieve en marktgerichte productiesystemen op basis van bitumen en polymeren. Latexfalt is een organisatie dat constructief en bindend werkt, zowel voor haar producten als afnemers, leveranciers, personeel en andere relaties.

19250431 1407089762670240 4345627576476544208 o
Mibau Stema Group

Mibau Stema Group zijn experts op het gebied van logistiek, verkoop en productie van grondstoffen in Noord-Europa. Zij leveren op grote schaal benodigde grondstoffen voor allerlei infrastructuur binnen Noord-Europa.

Galerie2
AKROH

Wij verlengen de levensduur van asfaltverhardingen. Akroh slijtlagen onderscheid zich door vakmanschap en passie om onderhoud aan asfaltverhardingen optimaal uit te voeren. Tevens brengen we SAMI lagen aan in vloeistofdichte asfaltverhardingen of SAMI lagen op de betonnen dekken van kunstwerken inclusief het aanbrengen van flexigoten.

IMG 20210517 WA0014