Ga naar hoofdinhoud

Naast de kwalitatieve aanpak van asfaltonderhoud en herstel door de aangesloten vakpartners bij Wegdek Onderhouds Technieken, bieden zij ook de meest voordelige technieken. Dat neemt niet weg dat asfaltonderhoud door vakbekwame specialisten wordt uitgevoerd. Met de gespecialiseerde onderhoudstechnieken, kunnen wij een betaalbare dienst leveren zonder dat hier kwaliteit aan verloren gaat.

Moraine ob
Een oppervlakbehandeling is een kostenefficiente onderhoudstechniek met een duurzaam en mooi resultaat

Wij denken met u mee

Voordat er een techniek gekozen wordt die de beste oplossing biedt voor het schadebeeld van het weg deel in kwestie, stellen onze specialisten eerst een gedegen advies op. Welke technieken kan het beste worden toegepast? Hoe verminderen we zoveel mogelijk hinder voor gebruikers en omstanders? Valt dit binnen het budget van de klant? En wat is een optimale planning voor dit totaalproces?

Uiteraard hebben onze partners prijsindicaties bij de verschillende onderhoudstechnieken van het wegdek. Bij iedere techniek zijn er bepaalde kosten verbonden aan de behandelingen. Dit gaat ook in overleg met de adviseur. Een indicatie van de werkzaamheden wordt tijdig besproken met de uitvoerende partij.

Wegdekonderhoud? Dan kiest u voor een conserverende laag. Simpelweg snel en duurzaam!