Ga naar hoofdinhoud

Om de veiligheid van weggebruikers te kunnen garanderen, moet er bij schade aan de weg direct actie worden ondernomen. Een gat of scheur in het wegdek kan in een onveilige situatie resulteren. De aangesloten vakbekwame partners zijn specialisten in het verlengen van de levensduur van bestaande asfaltwegen door de toepassing van duurzame, conserverende onderhoudstechnieken.

Om zeker te zijn van verkeersveiligheid en zo min mogelijk hinder zorgen wij met behulp van onze partners dat het herstel en eventuele reparatie van het wegdek met de beste kwaliteit wordt behandeld.

Zeker van veilig asfalt

Extreme of langdurige weersomstandigheden zijn externe factoren die onveilige situaties op wegen kunnen veroorzaken. Het asfalt kan op de wegdelen verslijten en hevig worden aangetast. Commissie WOT schakelt graag de juiste partijen voor u in om advies te geven over een gedegen aanpak van duurzame, conserverende onderhoudstechnieken voor een veilig asfalt. Wij doen er alles aan om de veiligheid van de wegen te bevorderen.

Om een versleten wegdek snel te herstellen, bestaan er eenvoudige technieken die weinig tijd in beslag nemen. Deze preventieve onderhoudstechnieken kunnen optimaal worden benut binnen de bebouwde kom en zelfs op paden of wegen die minder goed bereikbaar zijn.

Wegdekonderhoud? Dan kiest u voor een conserverende laag. Simpelweg snel en duurzaam!