Ga naar hoofdinhoud

Asfalt speelt een belangrijke rol in onze dagelijkse bezigheden, al staan we er niet altijd zo bij stil. Als we naar werk of school gaan, of als we goederen in een winkel of via internet kopen, gebruiken we asfaltwegen. Ook is er meer kennis en wetenschap bij dit materiaal betrokken dan men in eerste instantie zal denken. Asfalt is één van de meest veelzijdige constructiematerialen en dienen we dus goed te onderhouden.

Bewust onderhoud

Asfaltwegen zijn in een land als Nederland ontzettend belangrijk. Wegen ondersteunen de welvaart, productiviteit en concurrentiekracht van onze gemeenschappen en commerciële activiteiten. Tegelijkertijd moeten we ons bewust zijn van de kosten en milieu-impact van wegenbouw en wegenonderhoud. De commissie Wegdek Onderhouds Technieken is zich bewust van deze uitdagingen en wil voorzien in de behoeften van de samenleving, zowel nu als voor toekomstige generaties.

De belangrijkste taak van de vakpartners van Wegdek Onderhouds Technieken is het onderhouden van ons wegennet, om samen te zorgen voor onbelemmerde en veilige doorgang bij alle weersomstandigheden. Om die reden ontwikkelen de bekwame vakpartners van WOT nieuwe conserveringstechnieken, met garantie op de volgende vier punten:

Betaalbaarheid
Betaalbaarheid

Wij garanderen betaalbaarheid van uw wegen

Lees meer
Duurzaamheid
Duurzaamheid

Wij garanderen duurzaamheid van uw wegen

Lees meer
Comfort/stilte
Comfort wegdek

Wij garanderen comfort/stilte van uw wegen

Lees meer
Veiligheid
Veiligheid

Wij garanderen veiligheid van uw wegen

Lees meer

Wij helpen u op weg

Met een vakkundig oog schetsen partners een passende oplossing voor uw probleem. Er wordt gekeken naar de kwaliteit, duurzaamheid, comfort en efficiëntie van onderhoudstechnieken én hoeveel tijd dit in beslag neemt in afweging met de locatie en omgeving. Om een versleten wegdek snel te herstellen, bestaan er eenvoudige technieken die minder tijd in beslag nemen. Deze technieken kunnen optimaal worden benut binnen een bebouwde kom en zelfs op paden of wegen die minder goed bereikbaar zijn.

Wegdekonderhoud? Dan kiest u voor een conserverende laag. Simpelweg snel en duurzaam!

Meer informatie?
Group 6

Onze aangesloten partners helpen u graag op weg.

Neem vrijblijvend contact op
Blijf op de hoogte
Group 5

Blijf op de hoogte van kennis en kunde in asfaltonderhoud.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief