Ga naar hoofdinhoud

Opdrachtgever

n.v.t.

Schadebeeld

Overige

Aannemer

Mibau-Stema

Onderhoudstechniek

Overige

Jaar

Doorlopend

Productie, logistiek en verkoop geheel in eigen huis

Mibau-Stema Group is een toonaangevende producent, leverancier en distributeur van minerale bouwgrondstoffen in Noord-Europa. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft het bedrijf een sterke positie op de Europese markt. Mibau-Stema staat voor hoogwaardige bouwgrondstoffen, waarbij hun succesvolle bedrijfsconcept naadloos de productie, logistiek en verkoop integreert. Met een team van 400 medewerkers in 7 landen streven ze naar topkwaliteit, wat dit jaar onder andere tot uitdrukking komt in een ISO 9001 systeem certificaat.

Hetgeen Mibau-Stema uniek maakt, is dat ze de gehele keten in eigen beheer hebben en direct aan de eindgebruiker leveren. Met hun indrukwekkende vloot aan zelflossers kunnen ze de bouwgrondstoffen vervoeren naar hun eigen opslagterminals langs de Noord- en Oostzee zoals de haven van Amsterdam. Hierdoor kunnen ze een hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit in leveringen garanderen.

De focus op logistiek en kwaliteit in combinatie met hoogwaardige bouwgrondstoffen maakt dat Mibau-Stema de betrouwbare keuze voor de bouw- en infrastructuursector is. Zowel nu als in de toekomst, dankzij hun brede assortiment aan producten en expertise.

Bouwgrondstoffen voor alle bouwsectoren

Met een jaarlijkse productie van 12 miljoen ton is de Norsk Stein groeve de grootste van Europa waar bouwgrondstoffen voor diverse sectoren, zoals asfalt, beton, spoor-, wegen- en waterbouw worden gewonnen. Deze groeve speelt onder andere een belangrijke rol in de levering van steenslag voor oppervlakbehandeling (slijtlagen) en Emulsie Asfalt Beton (EAB).

Mibau-Stema levert deze steenslag – met het just-in-time concept – aan de partners van WOT. Hiermee is de leveringszekerheid gewaarborgd en kan het materiaal direct toegepast worden in de projecten.

Deze hoogwaardige producten voldoen aan strikte Europese normen waardoor de Mibau-Stema bijdraagt aan duurzame en kwalitatieve infrastructuurprojecten in onder andere Nederland.

Ontwikkelingen

Mibau-Stema blijft voortdurend innoveren en proactief marktontwikkelingen volgen om aan de steeds veranderende behoeften van de bouwsector te voldoen. Door de jarenlange kennis van Engineering en betontechnologie met een sterke focus op klantbehoefte probeert de Mibau-Stema zich te onderscheiden en bieden ze slimme oplossingen voor de bouwindustrie.